Avadol

Servicii

Consultanță

Orice produs de tâmplărie are dublu rol: unul funcțional și un altul estetic. Consilierii noștri de vânzări au experiență tehnică și implicit cunoștințele necesare pentru ca dumneavoastră să alegeți cele mai adecvate soluții tehnice și constructive. Cu plăcere vă sfătuim de fiecare dată.

Transport

Asigurarea transportului vă oferă două beneficii: confortul achiziției, fiind o problemă care nu mai este în grija dumneavoastră, pe de o parte, și siguranța că tâmplăria achiziționată îndeplinește toate caracteristicile de calitate la momentul montării.

Montajul

Credem că aproximativ 50% din calitatea generală a unei lucrări stă în modul în care este montată și aceasta pentru că montajul trebuie să dea rezistență maximă investiției. După montajul tâmplăriei, simțim că am devenit o parte din căminul clienților noștri. Și pentru noi lucrul aceasta este foarte important.

Garanție și post garanție

Pentru că suntem siguri că realizăm tâmplărie de calitate, acordăm garanții lucrărilor noastre. Pentru unele ferestre sau uși, clienții noștri beneficează de garanții de până la 5 ani pentru produsele din PVC, şi de 2 ani pentru cele din lemn. Serviciul protejează investiția făcută în cămin pe toată durata de viață a produselor de tâmplărie.

Estimăm GRATUIT costurile proiectului tău!

Scrie-ne sau vino la showroom-ul de tâmplărie din Târgu Neamț sau din Roman